Botrányosan viselkedtek a francia szurkolók a sorsdöntő BL-meccs előtt - videó

fbl Horizontal
Olympique Marseille fans hold up flares during the UEFA Champions League, Group D football match, between Olympique Marseille (OM) and Eintracht Frankfurt at Stade Velodrome in Marseille, southern France on September 13, 2022. (Photo by NICOLAS TUCAT / AFP)
Vágólapra másolva!
Az éjszaka folyamán a marseille-i szurkolók több alkalommal is tűzijátékozással zavarták meg a Tottenham-játékosok pihenését a szállodájuk környékén.

Az észak-londoni klubnak kedd este

legalább döntetlenre van szüksége az Olympique Marseille otthonában

ahhoz, hogy bejusson a nyolcaddöntőben, ellenkező esetben nem folytathatja a Bajnokok Ligája küzdelmeit.

Utóbbiban reménykednek a francia szurkolók, akik mindent elkövettek azért, hogy megakadályozzák Antonio Conte csapatának pihenését halloween estéjén.

Hajnali fél kettő, majd fél öt környékén is hatalmas tűzijátékkal zavarták fel a Tottenham-játékosokat.

A Spurs intenzív légkörre készül a meccsen annak ellenére, hogy a stadion szokásosan leghangosabb szektorát bezárják a marseille-i szurkolók szeptemberi, Eintracht Frankfurt elleni találkozón mutatott viselkedése miatt.

A mintegy 2000 londoni szurkolót óvatosságra figyelmeztették és arra, hogy „ellenséges légkörre számítsanak" a stadion környékén.

Azt tanácsolták nekik, hogy ne látogassák meg a kikötőt és a városban „ne viseljenek semmi olyat, ami a Tottenham szurkolóiként azonosítja őket".

Forrás