Vágólapra másolva!
Nem akarnak csitulni a kedélyek, miután Cristiano Ronaldo egy televíziós interjúban kijelentette, úgy érzi, hogy "elárulták" őt a Manchester Unitednél. A 37 éves sztárlabdarúgót sokan kritizálták a nyilatkozata miatt, a nővére, Elma Aveiro azonban kiáll mellette.

Cristiano Ronaldo nővére, Elma Aveiro kijelentette, hogy csak "az igazat mondják." A Manchester United ásza a klubot, valamint Erik ten Hagot, vezetőket és korábbi csapattársát, Wayne Rooney-t is célba vette.

A portugál világklasszis testvére, Elma megvédte a United sztárját, szerinte jól tette, hogy megszólalt

- írja a Sun. A nővére büszkén állt ki a portugál focista mellett, az Instagram sztorijában több posztban is támogatta Ronaldót.

A nővére kiáll Ronaldo mellett Forrás: instagram.com/elma_oficial/

Elma Aveiro első Instagram-sztorijában megosztott egy idézetet Ronaldo interjújából. Második posztjában újra megosztott egy képet, amelyen

Ronaldo és a The Sunnak is dolgozó Piers Morgan együtt ülnek. Annyit fűzött hozzá, hogy "Mindig büszke leszek rád kedvesem." A harmadik sztorijában az interjú egy részletét az „életem legnagyobb büszkesége" szavakkal tette teljessé.

"Az embereknek tudniuk kell az igazságot - mondta az interjúban Ronaldo. "Igen, úgy érzem elárultak, és az az érzésem, hogy néhány ember nem akarja, hogy itt legyek. Nemcsak ebben az évben van így, hanem már az előző évben is ez volt" - fogalmazott az ötszörös aranylabdás támadó.