Kiderült, mikor tudta meg, a Manchester United edzője, hogy Cristiano Ronaldo távozni akar

Vertical
Manchester United's Dutch manager Erik ten Hag (L) directs substitute Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo during the English Premier League football match between Southampton and Manchester United at St Mary's Stadium in Southampton, southern England on August 27, 2022. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere először beszélt Cristiano Ronaldo távozásáról azóta, hogy az ötszörös aranylabdás portugál híres interjúja megszületett.

Az angol csapat Spanyolországban edzőtáborozik, a holland menedzser itt beszélt újságírókkal, és elmondta, Ronaldo soha nem mondta, hogy menni akar, csak abból az interjúból izonyosodott meg erről, ami az őszi utolsó meccsük után született, és aminek következtében a klub elhajtotta Ronaldót..

Nem tartott sokáig a közös munka Forrás: AFP/Adrian Dennis

„Nagyjából láttam, muszáj volt megnéznem, ez a munkám része. Az interjú a klub szempontjából elfogadhatatlan volt. Pontosan tudta, hogy ennek milyen következményei lesznek. Ezt megelőzően soha nem mondta nekem, hogy menni akar" – mondta Ten Hag.

„Nyáron volt egy beszélgetésünk. Bejött hozzám, és azt mondta, hét napon belül megmondja, akar-e maradni. Visszajött és azt mondta, marad. Az interjúig nem is mondott egyebet. Szeretek világklasszisokkal dolgozni, ők képesek a különbséget jelenteni csapatok között. Az első pillanattól azt akartam, hogy maradjon, mindent megtettem, hogy bekerüljön a csapatba, mert tudom, mire képes. Azt akartuk, hogy a csapat része legyen" – mondta a holland, aki hozzátette, nem volt a szerződéshosszabbítása ellen sem, „24 gólt szerzett az előző szezonban, de elment, és így ez már a múlt. Nem akarok erre energiát pazarolni, mert a jövőt építjük" – tette hozzá.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.