A brazil kapus az argentinok ocsmányul viselkedő vb-hősét másolta - videó

Marcelo Grohe folyamatosan cukkolta az ellenfél lövőit
Vágólapra másolva!
Elképesztő jelenetek zajlottak le a labdarúgó Katari-kapu nyolcaddöntőjében. Az Al-Ittihad-Al Shabab mérkőzés 1-1-es döntetlennel végeződött, így a hosszabbítás után jöhetett a 11-es párbaj. A szétlövésben az Al-Ittihad kapusa, a brazil Marcelo Grohe folyamatosan cukkolta az ellenfél lövőit, majd a mindent eldöntő tizenegyes után sportszerűtlen módon az Al Shabab összetört játékosa előtt kezdett ünnepelni.

A brazil kapust egy másik dél-amerikai sztárhoz, a világbajnokság legjobb kapusának választott Emiliano Martínezhez hasonlították, aki a hollandok elleni negyeddöntőben és a vb-döntőben is a tizenegyespárbaj hőse volt, azonban védései mellett folyamatosan inzultálta az ellenfelek lövőit.

Az eset után elárasztották a kommentek a közösségi oldalakat. Egy szurkoló azt írta: „Valahol Argentínában Emi Martínez épp most lett kőkemény" – utalva ezzel arra is, ahogy a világbajnok kapus a legjobb kapusnak járó díjjal ünnepelt a döntő után.

Egy másik szurkoló azt írta: „Emi Martínez jegyzetel."

Érdekesség, hogy a mindent eldöntő tizenegyest Ever Banega hagyta ki, aki korábban 65-ször lépett pályára az argentin válogatottban.