Három játékost is kirúgtak az Újpest első csapatából

Az elefántcsontparti Junior Tallo egy gólt lőtt az őszi szezonban
Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy az első csapat játékosai elindultak edzőtáborozni a törökországi Antalyába. A klub azt is közölte, hogy nem tartott a csapattal Filip Pajovics, Dzenan Burekovic és Junior Tallo, aki a jövőben az NB III-as csapat edzésit látogathatják.

A IV. kerületi klub a hivatalos honlapján tudatta, hogy az első csapat kerete elutazott a 10 napos törökországi edzőtáborba, ahol a kemény munka mellett három felkészülési mérkőzés vár majd Milos Kruscsics csapatára.

A lila-fehérekre a szerdai nap folyamán egy rövid átmozgató edzés várt, majd csütörtökön már két tréninggel készülnek a pénteki, első felkészülési mérkőzésükre, melyet a török másodosztályban szereplő Sakaryaspor ellen vívnak.

Az elefántcsontparti Junior Tallo egy gólt lőtt az őszi szezonban Forrás: MTI/Kovács Tamás

A klub közölte azt is, hogy nem tartott a kerettel Filip Pajovics, Dzenan Burekovic és Junior Tallo, akik az NB III-as csapat edzéseihez csatlakoznak, míg a luxembourgi középhátvéd, Tim Hall továbbra is próbajátékon szerepel az Újpestnél.