Elképesztő körülmények között mutatták be Luis Suárezt az új csapatánál - videó

O atacante uruguaio Luis Suarez é apresentado ao Gremio de Porto Alegre luis soarez, gremio, brasil, porto alegre Horizontal
The player Luis Suárez during the press conference after an official presentation to the fans at Arena do Gręmio. Uruguayan international striker Luis Suarez has signed a two-year contract with Brazilian club Gręmio. (Photo by RODRIGO ZIEBELL / BRAZIL PHOTO PRESS / Brazil Photo Press via AFP)
Vágólapra másolva!
Több mint harmincezer szurkoló köszöntötte szerdán Luis Suárezt a brazil Gremio labdarúgócsapatának stadionjában, Porto Alegrében.

A 35 éves uruguayi támadó két évre szóló szerződést kötött a klubbal, miután az előző megállapodása - hazájában, a Nacionallal - lejárt.

A háromszoros Libertadores Kupa-győztes Gremio idén visszatér a brazil bajnokság élvonalába, miután 2021-ben nagy meglepetésre kiesett.

- mondta Suárez a drukkereknek.

A 137-szeres válogatott játékos korábban megfordult a Groningenben, az Ajax Amsterdamban, a Liverpoolban, az FC Barcelonában és az Atlético Madridban is. Holland, angol és spanyol gólkirály is volt, a Barcelonával pedig nyert Bajnokok Ligáját.