Vágólapra másolva!
Szombaton sem unatkoztak a sportvilág szerelmesei, bőven akadtak érdekesség ezen a napon is. Sajnos ismét nem telt el a nap haláleset(ek) nélkül: egy szurkolónak a La Liga-meccsen állt meg a szíve, a válogatott sportoló edzés közben vesztette életét, de a korábbi PSG játékos is meghalt. A korábbi világelső teniszsztár eltűnése miatt aggódik a sportvilág, míg Cristiano Ronado kitolt az al-Nasszr egyik legjobb focistájával. A Liverpool nagy meglepetésre nem tudott továbbjutni az FA-kupában, a Real Madrid égett, de az Inter is az utolsó pillanatban bukott fontos pontokat. Természetesen a bulvárvilágban is akadt bőven érdekesség. Ezek voltak a szombati nap legfontosabb történései. Visszapillantó.

Kezdjük a szomorú esetekkel, azaz a három halálhírrel. A Cádiz-Valencia La Liga-meccset egy tragikus esemény árnyékolta be, ugyanis meghalt egy szurkoló.

Meghalt egy szurkoló Forrás: facebook.com/superdeporte

Kerékpáros edzés közben közlekedési balesetet szenvedett és elhunyt az osztrák evezős válogatott egyik tagja, Christoph Seifriedsberger.

Mindössze 40 évesen meghalt a kameruni válogatott focista, Modeste M'Bami, aki több francia csapatban is focizott.

Néhány nap múlva kezdődik az év első nagy tenisztornája, az Australian Open, s a szervezőknek fő a fejük. A korábbi világelső Oszaka Naomi ugyanis nevezett a tornára, de nem érkezett meg a helyszínre, sőt teljesen felszívódott, nem tudni róla semmit.

Az al-Nasszr csapata hivatalosan is le tudta igazolni Ronaldót, miután a csapat elküldte a világbajnokságot is megjárt kameruni Vincent Aboubakart. A portugál sztár miatt kellett tehát elküdeni a csapat egyik legjobbját.

Vincent Aboubakart kirúgta az al-Nasszr Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Serhat Cagdas

A Liverpool képtelen volt továbbjutni az FA-kupában, a Real Madrid történelmi meccsen égett hatalmasat a La Ligában, míg az Inter az utolsó pillanatokban bukott fontos pontokat az újonc ellen.

Jakabos Zsuzsanna ledobta a bikinijét Forrás: Instagram/ zsuzsubell

Ami a bulvárvilágot illeti, érdekesség bőven akadt itt is, íme egy-kettő: eljött a nagy pillanat, a szuperszexi Jakabos Zsuzsanna ledobta magáról a bikinijét, míg a Los Angeles Lakersszel és a Miami Heattel négy NBA-bajnoki címet szerző legendás kosaras, Shaquille O'Neal hihetetlen átalakulásom ment át. Már 20 kilót adott le, és addig meg sem állna, míg fehérnemű modell nem lesz.