Ronaldo szembe megy a törvénnyel, Zidane újabb helyen nem lesz kapitány, verekedés a spanyol rangadón

fbl Horizontal FOOTBALL
A vehicle drives past a billboard welcoming Saudi football club al-Nassr's new Portuguese forward Cristiano Ronaldo along a road in Saudi Arabia's capital Riyadh on January 3, 2023. - Just a week ago, Al Nassr was a little-known player in world football, but the Saudi club has transformed that image by signing Portuguese superstar Cristiano Ronaldo. However, with such a high profile acquisition comes expectations and chief among those will be the 37-year-old five-time Ballon D'Or winner delivers the one title missing from Al Nassr's trophy cabinet -- the AFC Champions League. (Photo by Fayez Nureldine / AFP)
Vágólapra másolva!
Valósággal tobzódtunk a hét utolsó napján a jobbnál jobb és fontosabbnál fontosabb hírekben. Már mutatjuk is közülük a legérdekesebbeket.

Habár az országban korábban dolgozó Bölöni László azt mondta, hogy a szigorú iszlám országban még Ronaldo kedvéért sem fogják megváltoztatni a törvényeket, a kiváló szakembernek csak részben lett igaza. Ugyanis törvények ide vagy oda, úgy néz ki, hogy Szaúd-Arábiában szemet hunynak a tény fölött, hogy Ronaldo házasságon kívüli szexuális kapcsolatot tart fenn.

Mi lesz Zinedine Zidane-nal? Na, nem mintha aggódni kellene a játékosként világbajnok, edzőként háromszoros Bajnokok Ligája-győztes francia sztárért, de tény, hogy miután lecsúszott a francia kapitányi székről, most egy újabb edzői állásra mondott nemet.

Rangadót rendeztek a La Ligában, a Barcelona kíméletlen meccsen gyűrte le 1-0-ra idegenben az Atlético Madridot. Munuera Montero játékvezető a második félidőben öt sárgát és két pirosat osztott ki, utóbbit azt követően, hogy egymásnak mentek a játékosok.

Feszült volt a helyzet Münchenben is, a Bayern edzése ugyanis félbeszakadt, miután pánik tört ki egy váratlanul füstölni kezdő szürke doboz miatt.

Előkerült a korábbi világelső teniszező, a számos mentális mélypontot megjárt Oszaka Naomi. A japán klasszisról napokig nem lehetett tudni semmit, félő volt, hogy valami történt vele. Szerencsére nem, de továbbra sincs jól, nem vállalja az indulást az Australian Openen.

Eközben Novak Djokovics tavalyi kálváriája után diadalmasan tért vissza Ausztráliába, megnyerte az adelaidi tornát. Pelé után újabb legendás brazil futballista halt meg: 68 éves korában elhunyt a válogatottal két világbajnokságon járt Vasco da Gama-legenda, Roberto Dinamite.

Tokmac Nguen pedig orvosi vizsgálaton járt Londonban!