Vágólapra másolva!
A hét első napja sem telt esménytelenül a sportvilágban. Sajnos ezúttal is történt haláleset, egy fiatal sportoló vesztette életét. Egy hónap után döntött a FIFA a gusztustalan világbajnok focikapus ügyében, hatalmas balhé volt egy kölyökmeccsen, ahogy tömegverekedés miatt szakadt félbe a meccs egy kézimeccsen is. Szexi fotókból sem volt hiány, Jakabos Zsuzsanna és Wanda Nara is kitett magáért, este pedig teljesen összezuhanva, nagyon rossz játékot produkálva kapott ki a magyar férfi kéziabda-válogatott a portugál csapattól a svédországi világbajnokságon. Visszapillantó. 

Önfeledten ünnepelte a bajnoki címet, majd szörnyethalt a 20 éves sportoló. Tragikus autóbalesetben életét vesztette Devin Willock, a Georgia Egyetem amerikaifoci-csapatának támadófalembere.

Egy hónap után végre épett valamit a gusztustalan focikapus ügyében a FIFA. A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) közleményben jelezte, hogy vizsgálatot indít Emiliano Martínez ellen a világbajnoki döntőt követően mutatott magatartása miatt.

Emiliano Martinez kicsit túlzásba vitte az ünneplést miután megkapta a legjobb kapus díjat Forrás: AFP/Kirill Kudryavtsev

A szexi Jakabos Zuzsanna meglepete a rajongóit, a kiváló úszónő dögös ruhája nem sokat bízott a képzeletre. Nem ő volt az egyetlen. Argentína egyik legnépszerűbb közszereplője, a volt focistafeleség Wanda Nara is kitett magáért. A hatalmas mellű modell nem szexi fehérneműben villantott, miközben úgy néz ki, már túltette magát Mauro Icardin.

Wanda Nara ismét kietett magáért Forrás: wanda_nara/Instagram

Ketten kórházba kerültek, 25 meccses eltiltást kapott a 12 éves focista. Még december 17-én történt az a botrányos eset, amiről a Marca című spanyol lap a minap beszámolt. Csak mostanra végzett ugyanis a fegyelmi bizottság a munkájával, bőven akadt dolga egy kölyökmeccs miatt.

Tömegverekedés miatt 20 perc után félbeszakadt az Aalsmeer-Visé férfi kézilabda-mérkőzés a belga, holland közös bajnokságban.

Sajnos kikapott a magyar kéziválogatott Forrás: MTI/Kovács Tamás

Maradjunk még a kézilabdánál: teljesen összezuhanva, nagyon rossz játékot produkálva kapott ki a magyar férfi kéziabda-válogatott a portugál csapattól a svédországi világbajnokságon. A súlyos vereség miatt Magyarország a csoport harmadik helyére került, két ponttal kezdi meg a középdöntőt szerdán Svédország ellen. Az olimpiai selejtező elérése innentől kezdve rettenetesen nehéz feladat lesz Magyarország számára.