Egy év után már menekülne a Juventus sztárfocistája

fbl Horizontal
Juventus' Serbian forward Dusan Vlahovic pulls his shirt on his head during the UEFA Champions League 1st round day 3 group H football match between Juventus Turin and Maccabi Haifa, at the Juventus stadium in Turin on October 5, 2022. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint több sztárjátékos, köztük a szerb válogatott Dusan Vlahovic is távozhat a Juventus labdarúgócsapatától a szezon végén, amennyiben a súlyos büntetést kapott olasz együttes nem tudja kiharcolni a Bajnokok Ligája szereplést.

Nehéz helyzetbe került a Juventus, ugyanis a tizenöt bajnoki pontos - egyelőre nem jogerős – büntetéssel meglehetősen távolra kerültek a Bajnokok Ligája indulást érő helyektől. Márpedig ez komoly változásokat eredményezhet a csapatnál.

Dusan Vlahovic ugyan még csak egy éve erősíti a torinói csapatot, ám a 90min.com értesülései szerint a szerb támadó már most azt tervezi, hogy nyáron távozik, ha a torinóiakkal nem sikerül kvalifikálnia a legrangosabb európai kupasorozatban. A lap szerint a szerb játékos ügynöke már keresi az új lehetőségeket, és nagy eséllyel Manchester lehet a következő állomása. A Manchester Unitednél a nyáron minden bizonnyal szeretnének új támadót igazolni, és a hírek szerint Harry Kane vagy Vlahovic lehet a főcélpontja Erik ten Hagéknak.

Vlahovic a Manchester Unitedben köthet ki Forrás: NurPhoto via AFP/Matteo Bottanelli/NurPhoto/Matteo Bottanelli

Vlahovic tavaly januárban, éppen a születésnapján szerződött 81.6 millió euróért a Juventushoz, ahol eddig 36 tétmeccsen 16 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.