Őrjöngve ünnepeltek a Manchester United szurkolói, még a focisták is megrémültek - videó

Nottingham Forest v Manchester United - Carabao Cup Semi Final 1st Leg Season 2022-3 Soccer Wednesday 25th January 2023 Nottingham Forest vs Manchester United Carabao Cup Horizontal FOOTBALL LEAGUE CUP
Manchester United players celebrate with their fans after Bruno Fernandes of Manchester United scored a goal to make 0-3 during the Carabao Cup match between Nottingham Forest and Manchester United at the City Ground, Nottingham on Wednesday 25th January 2023. (Photo by Jon Hobley/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United 3-0-ra nyert idegenben a Nottingham Forest ellen szerdán az angol Ligakupa elődöntő első mérkőzésén. A harmadik gól után a vendégek szurkolói közül többen még a reklámtáblát is feldöntötték és a földre zuhantak.

A 89. percben Bruno Fernandes állította be a 3-0-s végeredményt, és a játékosok a vendégszurkolók előtt ünnepelték a portugál középpályás gólját.

Közvetlenül a pálya mögött, az első sorokban annyira vehemenesen őrjöngtek a szurkolók, hogy feldöntötték a reklámtáblát és a földre zuhantak

- még a közelükben lévő játékosokat is majdnem fellökték, akik meglepetten léptek hátrébb.