Vágólapra másolva!
A kolumbiai labdarúgó-bajnokságban óriási botrány robbant ki. A Tolima-Millonarios mérkőzés kezdete előtt egy pályára berohanó szurkoló megtámadta a vendégek egyik játékosát, aki revansot vett a drukkeren. A focistát még a kezdés előtt kiállították, a mérkőzést pedig meglepetésre le sem játszották, mert a Millonarios futballistái levonultak a pályáról.

A hazai csapat egyik drukkere a kezdő sípszó előtt berohant a pályára és hátulról fejbe vágta a vendégek bemelegítést végző játékosát, Daniel Catanót. A középpályás azonban mindezt nem hagyta annyiban és üldözőbe vette a menekülő szurkolót, akit még azelőtt erőteljesen a földre lökött, mielőtt a biztonságiak közbeléptek volna.

A magáról megfeledkező drukkert kivezették, az indulatos focistát pedig még a kezdés előtt kiállította a bíró.

A játékvezető ítéletén annyira felháborodott a vendég együttes, hogy a futballisták nemes egyszerűséggel levonultak a pályáról, megtagadva a játékot.

A folytatásról nem született megállapodás, így a mérkőzést elhalasztották.

"A szurkoló ellen eljárást kell indítani. Az pedig, hogy egy csapat levonul a pályáról egy bojkott a játék ellen. Nem szabadna így nyomást gyakorolni ránk" - nyilatkozta a Tolima elnöke, Cesar Camargo.

mondta David Silva, a Millonarios csapatkapitánya.

Forrás