Minden idők egyik legviccesebb szabálytalanságát követte el a Sunderland focistája - videó

Sunderland v Bristol City - Sky Bet Championship Sunderland vs Reading Football League Saturday 11th February 2023 Season 2022-3 Soccer Sky Bet Championship Horizontal FOOTBALL
Sunderland's Luke O'Nien piggy backs Bristol City's Alex Scott during the Sky Bet Championship match between Sunderland and Bristol City at Stadium of Light on February 18, 2023 in Sunderland, United Kingdom. (Photo by Michael Driver/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában a Sunderland 1-1-es döntetlent játszott a Bristol City csapatával a Stadium of Lightban. A találkozó 82. percben elképesztő jelenetsort láthatott a meccsre kilátogató közel 39 ezer néző. Egy labdavesztés után Alex Scott, a Bristol City támadója sprintelni kezdett a labdával a Sunderland kapuja felé, azonban hátulról érkezett Luke O'Nien, aki először megpróbálta lerántani ellenfelét, majd rácsimpaszkodott a hátára, Scott pedig métereken keresztül cipelte magával a Sunderland focistáját.

A bíró természetesen lefújta a szabálytalanságot, a két játékos pedig jót derült a nem mindennapi összecsapáson.

Az eset után O'Nien kitette a videót a Twitter-csatornájára, és azt írta: "Rendben, akkor mindannyian megállapítottuk, hogy egy idióta vagyok. Szóval szórakozzunk még egy kicsit. A legjobb videót szerkeszti vagy a legjobb feliratot kitalálja, az nyer egy dedikált Sunderland-mezt a fiúktól."

O'Nien egyébként négy és fél éve futballozik a Sunderland csapatában, és a szurkolók egyik legnagyobb kedvence a csupaszív játéka miatt. 2021 áprilisában - amikor a csapat még a harmadosztályban futballozott - a Peterborough elleni meccsen bemutatta minden idők egyik legnagyobb mentését is.