Nemi erőszakkal vádolták meg a PSG sztárját

fbl Horizontal
(From L-R) Paris Saint-Germain's Argentine forward Lionel Messi, Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe, and Paris Saint-Germain's Moroccan defender Achraf Hakimi look on from the bench during the Riyadh Season Cup football match between the Riyadh All-Stars and Paris Saint-Germain at the King Fahd Stadium in Riyadh on January 19, 2023. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy fiatal nő vasárnap a Nogent-sur-Marne-i rendőrségre ment, ahol azt nyilatkozta, hogy a francia Paris Saint-Germain focicsapatának játékosa, Asraf Hakimi megerőszakolta őt. Feljelentést nem akart tenni, de tekintettel a tények súlyosságára és a feltételezett elkövető ismertségére, az ügyészség így is átvette az ügyet.

A combsérüléssel küszködő jobbhátvéd és a 23 éves, Fontenay-sous-Bois-i nő állítólag még januárban ismerkedtek meg egymással a közösségi médiában, majd most szombatra egy találkozót beszéltek meg Hakimi otthonában.

Hakimi sérülés miatt nem tudott pályára lépni a hétvégén Forrás: AFP/Karim Jaafar

A nő elmondása szerint a tiltakozása ellenére a marokkói válogatott játékos szájon csókolta őt és a ruháját felemelve megfogta a melleit, majd közösülésre kényszerítette őt.

Az állítólagos áldozatnak végül úgy sikerült volna kiszabadulnia a lakásból, hogy lábával eltolta Hakimit, majd egy üzenetet küldött egy barátjának, aki érte jött.

Az ügyben hétfőn indult el a nyomozás.

A közösségi oldalon közzétett fényképek szerint Hakimi felesége a két gyermekével együtt Dubajban töltötte a hétvégét.

Forrás