Fehér port szívtak fel a szurkoló fejéről, azonnal kitiltották őket a topcsapat meccseiről - videó

West Ham United v Atalanta - Betway Cup Betway Cup West Ham United Atalanta London stadium London England 07th August 2021 West HamUnited Fans 07th August Foto Sport/NurPhoto Action person large outdoor Horizontal PLAYER
West HamUnited Fans during Betway Cup between West Ham United and Atalanta at London stadium , London, England on 07th August 2021 (Photo by Action Foto Sport/NurPhoto) (Photo by Action Foto Sport / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A West Ham United kitiltotta a rajongói egy csoportját, akik szerepelnek abban a vírusként terjedő videóban, amelyben fehér port szívnak fel az orrukba egy kopasz drukkertársuk fejéről a csapat stadionjában.

Az eset a London Stadionban történt, és mivel a West Ham legutóbb február végén játszott ott mérkőzést, így a héten közzétett videót bizonyosan jelentős csúszással publikálták.

„A klub undorodik a videó tartalmától, és gyorsan cselekedett, hogy azonosítsa az elkövetőket. A zéró toleranciánkkal összhangban az elkövetők adatait azonnal továbbítottuk a rendőrségnek, és minden személy bérletét felfüggesztettük, akik ezáltal nem léphetnek be a klub stadionjába, és nem utazhatnak a csapattal az idegenbeli meccsekre sem" – nyilatkozta a klub szóvivője.

A West Ham az eddigi három márciusi meccsén kiesett az FA-kupából, csúfos vereséget szenvedett a bajnokságban, majd csütörtökön nyert a Nikolics Nemanjával felálló AEK Larnaca vendégeként a Konferencia-ligában.

Forrás