Vágólapra másolva!
A másodosztályú Budafoki MTE 3-0-ra nyert az élvonalban sereghajtó Vasas ellen a labdarúgó MOL Magyar Kupa szerdai elődöntőjében, így története során először jutott döntőbe. A meccs hőse a mesterhármast szerző Beke Péter volt, aki a a szexi DJ Yaminába szerelmes.

Sérülten, fájdalmak között játszott (még a meccs napját is orvosnál kezdte), mégis tizenhét perc alatt három gólt lőtt az NB I-es Vasasnak.

A másodosztályúként Magyar Kupa-döntőbe jutott Budafok 22 éves csatára, Beke Péter magánéletében sok érdekességre lelni

- írja a Bors.

Mindenki megismerhette Beke Péter nevét az MK-csoda után Forrás: MTI/Kovács Tamás

A meccs hőse a barátnőjének, DJ Yaminának is megköszönte támogatást.

"Meg vagyunk hatódva, nagyszerű érzés, egyszerűen büszkék vagyunk. Nem egymagam intéztem el a Vasast, ez egy csapatsport: nagyszerű stáb, nagyszerű csapat, nagyszerű klub áll mögöttem. Úgyhogy ez mindannyiunk sikere. Nagyon sok bizalmat kapok a csapattársaimtól, az edzői stábtól, a vezetőinktől. Nyilván nekik is köszönhető mindez.

– mondta Beke az M4 Sport adásában, akinek

a szerelme nem más, mint DJ Yamina (azaz Illés Viktória), az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb magyar lemezlovas.

A zenész közösségi oldalain is gyakran feltűnik futballista barátja, akiről DJ Yamina éppen a minap üzent százezres rajongótáborának:

"Nem tudok elégszer hálás lenni Neki. Peti az Ananas X-Press minden egyes kockájának is része volt. Az a rengeteg ötlet, kreativitás, támogatás ami tőle érkezett, óriási energiát adott.

Ez a szeretet, tisztelet és szerelem, ami köztünk van, mindennek az alapja! Köszönöm, hogy vagy"

– írta DJ Yamina, akit a különböző gálákra, rendezvényekre éppen úgy elkíséri kedvese, ahogy ő is Bekével együtt drukkolt legutóbb a magyar válogatottnak a Puskás Aréna lelátóján.

Budafokon 40 tétmeccsen 19 gól és 8 gólpassz a mérlege. Vezeti a Magyar Kupa góllövőlistáját (6 góllal), és harmadik az NB II-ben. Edzője,

Mátyus János a Vasas-verés után kerek-perec megmondta, hogy szerinte Beke megérett a klubváltásra, azaz nyáron valószínűleg újabb előrelépés várható a tehetséges csatár karrierjében.