Botrányos jelenetek miatt szakadt félbe a focirangadó - videó, képek

1. FC Cologne - FK Partizan Belgrade Sports UEFA Europa Conference League Pyro Fans Fan block Fan curve soccer Horizontal SPECTATORS
06 October 2022, North Rhine-Westphalia, Cologne: Soccer: UEFA Europa Conference League, 1. FC Köln - FK Partizan Belgrade, Group stage, Group D, Matchday 3, RheinEnergieStadion. Belgrade fans set off pyrotechnics. Photo: Rolf Vennenbernd/dpa (Photo by ROLF VENNENBERND / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Nézőtéri rendbontás miatt többször is félbe kellett szakítani, majd a halasztás sorsára került a szerb labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában megrendezett FK Cukaricki–FK Partizan mérkőzés.

A vendégszurkolók már a meccs elejétől kezdve randalíroztak és a klubvezetőség ellen tiltakoztak, többször pedig görögtüzet dobáltak be a pályára, amiért először a 6. percben szakította félbe a játékvezető a mérkőzést.

Mintegy 20 perc szünet után folytatódhatott csak a találkozó, ugyanis a játékvezető meg akarta várni, amíg a biztonsági emberek kiterelik a Partizan-drukkereket a szektorukból.

Ez azonban nem ment könnyedén, és rendőri erőkre is szükség volt, akik olykor erőszakkal léptek fel a szurkolók ellen, majd több embert őrizetbe is vettek.

A bajnokság 3. és 4. helyén álló csapatok rangadóját végül csak néhány percig lehetett folytatni, ugyanis néhány szurkoló visszatért a szektorba, így pedig a játékvezető úgy döntött, lefújja a mérkőzést.

Forrás