Vágólapra másolva!
Eppel Márton nem is olyan régen még a Budapest Honvéddal volt gólkirály az NB I-ben és a magyar válogatottban is szerepelt, most pedig a feljutásért küzdő DVTK csatára.

Az NB II-ben első helyezett Diósgyőr a kiesés elől menekülő Mosonmagyaróvárt fogadta Eppel Mártonnal a kezdőben. A miskolci csatár az első félidőben hatalmas helyzetbe került, de nagyjából két méterről csúnyán a kapu fölé lőtt.

Eppel az 58. percig volt a pályán, egyelőre négy gólja van az NB II-ben.

A DVTK esélyeshez méltón az első és a második félidőben is fölényben volt, de a vendégek védelme sokáig állta a rohamokat, a hajrához közeledve azonban Jurek Gábor látványos góljával előnybe került a hazai együttes.

A múlt csütörtökön Supka Attila addigi vezetőedzőt mindössze három meccs után menesztő, és immár Király József által irányított Mosonmagyaróvárnak az utolsó percben egy kapusa által előreívelt labdából sikerült egyenlítenie, így egy pontot elvitt Miskolcról.

A meccs végül 1-1 lett, de a Diósgyőr így is növelte az előnyét, mert az MTK hétvégén kikapott. Az élvonalba jutásra leginkább esélyes DVTK hat fordulóval a bajnokság vége előtt öt ponttal vezet az MTK előtt, a harmadik Ajkával szemben pedig 13 pont az előnye.