Ismét számíthat a magyar focistára a BL-helyért küzdő Bundesliga-csapat

Werder Bremen - SC Freiburg Sports Bundesliga soccer Horizontal
16 April 2023, Bremen: Soccer: Bundesliga, Werder Bremen - SC Freiburg, Matchday 28, wohninvest Weserstadion. Bremen's Marco Friedl (l) fights Freiburg's Roland Sallai for the ball. Photo: Carmen Jaspersen/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by CARMEN JASPERSEN / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Eltiltása után a hétvégén már újra pályára léphet Sallai Roland, akinek csapata, a Freiburg a Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyen áll a német labdarúgó-bajnokságban.

A freiburgiak vezetőedzője, Christian Streich azt kérte játékosaitól, hogy koncentráljanak a BL-indulás kivívására és tegyenek meg érte mindent.

"A fiúk tudják, hogy mi a tét. Mindenki tisztában van vele, mit jelentene egy győzelem Kölnben" - mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján a szakember, aki azt is hozzátette: a minimális céljuk, hogy nemzetközi szereplést érő helyen végezzenek.

A csapat magyar válogatott támadója két hete góllal és gólpasszal járult hozzá az együttes Werder Bremen elleni sikeréhez, az előző fordulóban ugyanakkor sárga lapok miatt eltiltását töltötte.