Vágólapra másolva!
A Paks csatára hihetetlen teljesítményt nyújtott a Kecskemét elleni bajnokin, három góljával a csapata megfordította a Kecskemét elleni bajnokit. Így értékeltek a főszereplők a Paks 3-2-es sikere után.

„Az első félidő eléggé kiegyenlített volt, két szöglet után kaptunk gólt. A második félidőben gyorsan sikerült betalálni, ami megadta a lendületet, majd jött a tizenegyes és a kiállítás. Rengeteg helyzetünk volt, idő kérdése volt a győztes gól. Az edző kérte, hogy legyünk keményebbek, a gyors gól pedig nagyon sokat jelentett a második félidőben. Küzdünk tovább a dobogóért, nem adhattuk fel a meccset kétgólos hátrányban sem. A cserék nagyot lendítettek a csapaton, Böde Dániel nagy segítség volt a párharcokban" – mondta a három gólt szerző, az NB I-ben már 26 góllal álló Varga Barnabás.

„Csalódottak vagyunk. 2-0 után abban bíztunk, hogy nyerni tudunk, de beszéltük a szünetben hogy a Paks végig menni fog, a kiállítás pedig döntő volt. Gratulálunk a Paksnak, mert megérdemelték a sikert. A kiállítás fordulópont volt, nehezen jutott el a hangom a csapatig, rutintalanak vagyunk még ilyen helyzetekben, ráadásul a csapatkapitányunk esett ki A Paksnak több helyzete volt a második félidőben, az fájó, hogy a 90. percben jött a gól. Küzdünk tovább a dobogóért, erős csapatok várnak még ránk, nagyon nehéz meccseink lesznek még. Most ezt helyre kell tennünk, és készülünk a Honvéd ellen" – mondta a lefújás után az M4 Sportnak Szabó István, a Kecskemét vezetőedzője.

„Nagy nyomást helyezett ránk a Paks a második félidőben már a kiállítás előtt is. Ezt nehezen kezeltük, sokat hibáztuk, de küzdöttünk. Köszönjük a közönségnek, rengetegen jöttek ki, ez jól mutatja, hogy mit értünk el. Az NB III-ban pár száz ember előtt fociztunk, most meg kijöttek négy-ötezren is, és a vereség ellenére is biztattak bennünket" – mondta a lefújás után a kecskeméti Szalai Gábor.