Vágólapra másolva!
Bár csak januárban igazolt a szaúdi Al-Nasszr csapatához Cristiano Ronaldo, sajtóhírek szerint a portugál világsztár már a távozását tervezi, ugyanis vissza szeretne térni egykori sikerei helyszínére.

Ronaldo teljesítményét és viselkedését az elmúlt hetekben rengeteg kritika érte, az El Nacional értesülési szerint pedig nem érzi jól magát Szaúd-Arábiában, mivel nehezen sikerült alkalmazkodni a közel-keleti országhoz és annak szigorú szabályaihoz, ráadásul gyakran nyelvi nehézségekbe is ütközik. A lap hozzáteszi, hogy bár a portugál klasszis már 12 találatnál jár a szaúdi bajnokságban, a csapatba való beilleszkedéssel is akadnak problémái, ráadásul nem egyszer kifütyülték már a szurkolók, így megbánta, hogy a távozás mellett döntött az év elején.

Cristiano Ronaldo máris távozni akar Szaúd-Arábiából Forrás: AFP/-

Ronaldónak az volt a terve, miután a Manchester United menesztette őt a csapattól, hogy Európában marad, ám nem érkezett érte megfelelő ajánlat, ezért nem volt más választása, mint elfogadni a futballtörténelem legnagyobb, évi 200 millió eurós ajánlatát, amit a szaúdiak kínáltak. A hírek szerint

Ronaldo egykori sikerei helyszínére, a Real Madridhoz vágyik vissza, ám meglehet, hogy a spanyol sztárcsapatnál egészen más pozícióban tűnhet fel a jövőben.

Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke ugyanis nem játékosként, hanem nagykövetként számítana rá. Az El Nacional szerint a klubvezető garantálni tudja Ronaldónak, ha bármikor a visszatérés mellett dönt, akkor biztosan tud neki munkát ajánlani a Santiago Bernabéuban.

A kérdés csak az, hogy Ronaldo számára ez opció lehet-e, ugyanis a lap szerint egyelőre még nem gondolkodik a visszavonuláson. A hírek szerint azonban a portugál Sporting labdarúgócsapata is szívesen látná az ötszörös aranylabdást, aki 20 év után térhetne vissza Lisszabonba. Ez persze egyelőre csak spekuláció, de az már most biztosra vehető, hogy ismét Cristiano Ronaldo klubváltása lehet a nyári átigazolási időszak egyik slágertémája.