Vágólapra másolva!
A sportal.hu értesülései szerint az MLSZ nemcsak a Fradi, hanem a 17 éves Lisztes Krisztián ellen is fegyelmi eljárást kíván indítani a hétfői Újpest ellen 3-2-re megnyert derbi után.

A bajnoki címvédő sorozatban a 13. derbijét nyerte meg az NB I-ben. A találkozó legjobbja a bosnyák Amer Gojak volt, aki duplázni tudott a lila-fehérek ellen, a hős viszont a csodacsere Lisztes Krisztián volt, aki az ötödik NB I-es meccsén már a negyedik gólját lőtte a kispadról beszállva.

A találkozó után a Fradi-szurkolók hosszasan éltették az NB I-be berobbanó támadót, a közös ünneplést követően pedig a kezébe adtak egy fáklyát, amellyel nyolc perccel a lefújás után belépett a játéktérre.

Fegyelmi eljárás indult Lisztes Krisztián ellen Forrás: MTI/Illyés Tibor

A sportal.hu azt írja, hogy ezzel a megmozdulásával a Fradi játékosa az MLSZ Fegyelmi Bizottsága szerint fegyelmi vétséget követett el.

A 17 éves Lisztes Krisztián a szurkolóktól kapott fáklyát gyorsan kidobta az alapvonalon túlra, azonban a mérkőzésen dolgozó ellenőr figyelmét nem kerülték el az események, felírta és meg is gyanúsították Lisztest, akinek joga van a fellebbezéshez.