Vágólapra másolva!
Rengeteg érdekesség történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban is a szombati napon. Ha lemaradt volna a legfontosabb sporthírekről, most egy helyen megtalálja őket. Visszapillantó.

Gyászol az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata, 56 éves korában meghalt a klub korábbi kiváló játékosa, Lance Blanks.

Meghalt Lance Blanks Forrás: facebook.com/albakosar

Mint ismert, Lionel Messit a Paris Saint-Germain két hétre eltiltotta az edzésektől és a mérkőzésektől, mivel francia klubjának engedélye nélkül Szaúd-Arábiába utazott. A világbajnok argentin támadó az Instagram-sztorijában mondta el a véleményét az esetről.

David Beckham középső fiát, Romeo Beckhamet hiába keresték a szurkolók csapatának, a Brentford B-nek az OH Leuven elleni összecsapásán, nem találták. A rejtélyes eltűnés mögött barátnője, Mia Regan áll.

Romeo Beckham miatt voltak dühösek a szurkolók Forrás: Instagram/romeobeckham

Döbbenetes bejelentést tett a mindössze 21 éves teniszezőnő, Amanda Anisimova. A korábban Grand Slam-elődöntőig jutó játékos tavaly nyár óta küzd a mentális egészségével, ezért úgy döntött, hogy felfüggeszti a pályafutását.

A Bundesliga 31. fordulójában Sallai Roland csapatát, a Freiburgot a Willi Orbánnal és Szoboszlai Dominikkel felálló RB Leipzig 1-0-ra legyőzte idegenben. A Dárdai Pál vezette Hertha 2-1-re nyert a Stuttgart ellen, míg Schäfer András klubja, az Union Berlin 1-0-ra kikapott az Augsburg otthonában.

Dárdai Pál győzelemre vezette a Herthát Forrás: AFP/Christof Stache

A labdarúgó NB I 30. fordulójában a bajnoki címet már pénteken megszerző Ferencváros 3-0-ra legyőzte a Kisvárdát a Groupama Arénában. Íme, a születésnapos Lisztes Krisztián gólja.

Lisztes Krisztián volt megint az egyik hős Fotó: Polyák Attila - Origo

A Spanyol Kupa döntőjében a Real Madrid 2-1-re nyert az Osasuna ellen. Rodrygo már a 2. percben vezetést szerzett, majd a pamplonai csapat váratlanul egyenlített a második félidőben. A 70. percben ismét a brazil sztár villant, és két góljának köszönhetően Carlo Ancelotti csapata nyerte meg a trófeát.