Óriási botrány: agyba-főbe verték a szurkolók a pályán a magyar focistákat

Kovácsvágás Golop Megye III Foci Kovácsvágás - Golop megyei harmadosztályú mérkőzés
Kazár spori - aki civilben portás egy szeretetotthonban - lefújja a mérkőzést. A sporttársak minden harag nélkül gratulálnak egymásnak, Kovácsvágás megerősítette helyét a feljutó 2. helyen
Vágólapra másolva!
A szombaton délután játszott Somogy vármegyei I. osztályú Toponár-Kadarkút futballmérkőzést félbe kellett szakítani, mert a szurkolók berohantak a pályára és összeverték a focistákat.

Az esélytelenebbnek tartott hazai csapat a 70. percben már 3-1-re vezetett, ekkor két őrjöngő szurkoló berohant a pályára és megfenyegette a Kadarkút egyik labdarúgóját. Ezt követően a csapattársak is közbeavatkoztak, majd elszabadult a pokol és brutális verekedés robbant ki. A sonline.hu megírta, hogy a vendégek játékosának, Kovács Krisztiánnak felszakadt a bőr a homlokán és erősen vérzett a keze - őt megüthették vagy valamivel megdobhatták a dühös drukkerek. A botrányos jeleneteket látva a Kadarkút játékosedzője, Pandur Ádám azonnal lehívta a pályáról a focistáit.

"Természetesen értesítettük a rendőrséget és feljelentést tettünk a két pályára beszaladt toponári szurkoló ellen. Na persze, a két bajkeverő már nem volt ott a pálya környékén.

Úgy tudjuk, valamilyen közeli kocsmából vitték el őket a rendőrök. Kovács Krisztián pedig a meccs után rögtön a kórház felé vette az irányt, hogy látlelet készüljön a sérüléseiről" - nyilatkozta Pandur Ádám.

Nem is vettem át a jegyzőkönyvet. Gyaníthatóan ők teljesen más szemszögből közelítik meg a történteket. Mi azért bízunk, és töretlenül kitartunk az igazunk mellett" - tette hozzá a Kadarkút játékosedzője.