Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójának kiesési rangadóján a Budapest Honvéd 3-2-re kikapott a Mezőkövesdtől a Bozsik Arénában, ezzel a borsodi csapat bebiztosította a bennmaradását az NB I-ben. A drámai mérkőzésen óriási volt a tét, a Honvéd mindent megtett a pontszerzésért. A 34. percben Zsótér Donát, a kispesti csapat középpályása például odáig merészkedett, hogy megpróbálta kikötni a 11-es rúgáshoz készülődő mezőkövesdi támadó, Stefan Drazic cipőjét.

Miután Berke Balázs játékvezető befújta a tizenegyest, a mezőkövesdi csapat támadója, Stefan Drazic kezdett készülődni, azonban a lövés előtti tumultusban Zsótér Donát mellé térdelt és elkezdett előbb a saját cipőjével babrálni, majd Drazicét is kikötötte.

A szerb támadó ezt követően dühösen elzavarta Zsótért, majd megkötötte a cipőjét, és higgadtan értékesítette a büntetőt.

A kispestiek a zárófordulóban a dobogóért harcoló Puskás Akadémia vendégeként kellene nyerniük, de a bennmaradásukhoz arra is szükségük lenne, hogy a MOL Fehérvár pontokat veszítsen a már kiesett Vasas otthonában.