Cristiano Ronaldo óriási bombagólt lőtt, csapata drámai meccsen fordított - videó

fbl Horizontal
Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts after scoring during the Saudi Pro League football match between Al-Nassr and Al-Shabab at the al-Awwal Park Stadium in Riyadh on May 23, 2023. (Photo by Fayez NURELDINE / AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo csapata, az al-Nasszr az ötszörös aranylabdás bombagóljával nyert a szaúdi focibajnokságban, így továbbra is versenyben van a bajnoki címért.

A tabellán második al-Nasszr a harmadik helyezett al-Shabab együttesét fogadta a 28. forduló rangadóján. A vendégcsapat a 40. percben már két góllal vezetett, de a szünet előtt szépítettek a hazaiak, akik a második félidő elején kiegyenlítettek.

Az 59. percben aztán Cristiano Ronaldo is megvillant, a portugál szupersztár két védő mellett remekül húzott középre, majd 17 méterről óriási bombagólt zúdított a kapu bal oldalába.

Az ötszörös aranylabdásnak ez már sorozatban a 17. szezonja, amikor egy bajnoki idényben legalább 15 gólt szerzett.

Az al-Nasszr ezzel 3-2-re nyert, és két fordulóval a bajnokság vége előtt 3 pont a hátránya az éllovas al-Ittihad csapatával szemben, tehát még van esélye arra, hogy megelőzze riválisát, de már nem a saját kezében a sorsa.