Vágólapra másolva!
Sorsoltak az Európai Konferencia-ligában, amelyben a második selejtezőkörben kapcsolódik be a magyar csapatok közül a Kecskemét, a Debrecen és a ZTE is.

Magyar szempontból elsőként az derült ki a sorsoláson, hogy a Ferencváros-KÍ Klaksvík Bajnokok Ligája selejtezős párharc vesztese az ír Shamrock Rovers és az előselejtezős torna győztesének párharcából vesztesen kikerülő csapattal találkozik majd a Konferencia-iga második selejtezőkörében.

A másik három magyar csapat, a Kecskemét, a Debrecen és a ZTE a nem bajnoki ágon vol érdekelt és egyik csapat sem volt kiemelt.

Először a Debrecen kapott ellenfelet A hajdúságiak kaphatták a ciprusi APOEL-t, a török Besiktast, a román Steauát, az azeri Neftcit valamint az örmény Alashkert és a montenegrói Arsenal Tivat csapatát.

A Debrecen végül az Alashkert és az Arsenal Tivat párharcának győztesét kapta és idegenben kezdi majd a párharcát.

A kupagyőztes ZTE a norvég Bodö/Gimt, a lengyel Lech Poznan, a szlovák Szpartak Trnava, és a horvát Eszék csapatát, valamint az örmény Pjunik és az észt Narva Trans párharcának győztesét kaphatta.

A ZTE az Eszék csapatával játszik majd, és idegenben kezdi a párharcát.

A Kecskemét a belga Gent, a dán Midtjylland, a finn KuPS Kuopio csapatait kaphatta vagy a lett Riga és az izlandi Vikingur párharc, illetve az északír Linfield és az albán Vllaznia párharc győztes csapatát.

A Kecskemét végül a Riga és Vikingur párharcának győztesével találkozik majd, és hazai pályán kezdi majd a párharcot.

Apárharcok első meccseit július 27-én játsszák majd, a visszavágókat pedig augusztus 3-án.