Döbbenetes dolgokat árult el fia Dárdai Pálról

Training kick-off Hertha BSC Sports soccer Bundesliga Horizontal
30 June 2021, Berlin: Football: Bundesliga, Hertha BSC training kick-off at the amateur stadium on the Olympic grounds. Marton Dardai (l-r), Jonas Michelbrink and coach Pal Dardai during training. Photo: Soeren Stache/dpa-Zentralbild/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and/or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by SOEREN STACHE / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A német válogatottal az U21-es labdarúgó Európa-bajnokságra készülő Dárdai Márton a felkészülés közben elmondta, milyen a viszonya a Hertha BSC csapatánál az edző-édesapjával, Dárdai Pállal – vette észre a német Bild írását a Ripost.

Dárdai Pál középső fia a georgiai-román közös rendezésű U21-es Eb-nek Németországgal címvédőként vág neki, csütörtök este Izrael ellen már pályára is lép. A ballábas védőt, Dárdai Mártont a meccs előtt a német másodosztályba kieső klubjáról is kérdezték, és nyilvánvalóan szóba került többek között az edző apja is, aki jelenleg a Balatonnál nyaral.

„Természetesen szoktunk beszélni telefonon Papával, és

Ezeket jól elhatároljuk – mondta Dárdai Márton a batumi csapatszálláson. – Ő most nyaral, úgyhogy jelenleg kizárólag a Papával beszélgetek, nem az edzőmmel.

Persze ha magánügyben beszélünk, akkor szóba kerülnek teljesen hétköznapi dolgok, akár az is, hogy takarítsam ki a szobámat."

Dárdai Márton a Hertha és az U21-es német válogatott alapembere Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Soeren Stache

Dárdai Márton szerint ez a kettősség nem megkönnyíti, hanem inkább megnehezíti a dolgát a pályán.
„Nekem nehezebb így, mindig kétszer annyit kell nyújtanom.

– nyilatkozta Dárdai Márton, aki ennek ellenére az öltözőben úgy viselkedik, mint a többiek. – Teljes értékű része vagyok az öltözőnek. Ha a játékosok az edzőről beszélnek vagy kritizálnak valamit, én is ott vagyok. Megbíznak bennem,

A Hertha védője a következő szezonról is beszélt, amelyben immár a másodosztályban, de továbbra is együtt dolgozhat Dárdai Pállal.