Vágólapra másolva!
A The Athletic értesülése szerint Real Madrid mindenben megegyezett a Gironával a brazil Reinier újabb szezonra szóló kölcsönadásról.

A 21 éves játékos, aki a tavalyi szezont is a katalán klubnál töltötte, egy idényre tér vissza, a Real Madrid pedig ismét magára vállalja a fizetése egy részét.

A brazil középpályás mindenképpen a Gironához akart visszatérni és azt is szerette volna, ha a vételi záradékot is belefoglalják az üzletbe.

Reinier az előző szezonban játszott támadó középpályásként, balszélsőként és jobbszélsőként is, 18 bajnoki mérkőzésen két gólt és egy gólpasszt adott a Girona színeiben, amely a 10. helyen végzett a La Ligában.

Reinier még nem tudott bemutatkozni a Real Madrid felnőtt csapatában Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / Ralf Ibing /firo Sportphoto

A brazil középpályás azzal a céllal tér vissza, hogy a következő szezonban megtalálják az állandó posztját, ahol a legjobb teljesítményt tudja nyújtani.

Reinier 2020-ban a Flamengótól igazolt Madridba, majd két szezont töltött kölcsönben a Borussia Dortmundnál, mielőtt 2022/23-as szezonban a Gironához került. A Madridban még nem játszott első csapatba, de a másodosztályban már pályára lépett a Real Madrid Castillában.