Horribilis áron árulja Szoboszlai mezét a Liverpool

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai a Liverpoolnál legendának számító Steven Gerrard 8-as számú mezét kapta
Vágólapra másolva!
Meglehetősen borsos áron árulják a Liverpool hivatalos webáruházában a Szoboszlai Dominik nevével és a nyolcas számmal ellátott mezeket.

Úgy tűnik, a Liverpool gyorsan be akarja hajtani szurkolóin Szoboszlai 70 millió eurós kivásárlási árát, ezért meglehetősen magas áron kínálja a magyar válogatott csapatkapitányának mezét. A vg.hu szúrta ki, hogy a Liverpool online boltjában 90,95 fontért lehet kapni a felsőt – a hazai, vörös színben pompázó mellett már az idegenbeli, fehér-zöld összeállításban is –, ami a jelenlegi árfolyamon számítva mintegy 39 500 forintnak felel meg.

Szoboszlai a Liverpoolnál legendának számító Steven Gerrard 8-as számú mezét kapta Forrás: Liverpool FC

Ugyanakkor a magyar szurkolóknak kedveskedett a Liverpool, ugynis a július 4-én éjfélig leadott rendeléseket ingyenesen szállítják ki hazánkba.

A lap megjegyzi, hogy a 22 éves futballista nemzeti mezét sokkal olcsóbban, nagyjából 20 ezer forintért is meg lehet vásárolni, míg Szoboszlai korábbi klubja, az RB Leipzig 95 euróért adja a mezeket, amely körülbelül 35 500 forintnak felel meg. A magyar támadó nevével ellátott mezek ugyanakkor már nem kaphatóak a lipcsei áruházban.