Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik Liverpoolba igazolása után újabb magyar válogatott játékos kerülhet sztárcsapathoz, ugyanis a legfrisebb olasz hírek szerint a holland AZ Alkmaar balhátvédje, Kerkez Milos igent mondott a Serie A-ban szereplő SS Lazio ajánlatára.

A The Laziali számolt be a híres olasz újságíró, Gianluca Di Marzióra hivatkozva arról, hogy

Kerkez Milos rábolíntott arra, hogy csatlakozzon a Lazióhoz.

Az olasz együttesnek most a válogatott védő klubjával, az AZ Alkmaarral kell már csak dűlőre jutnia. Kerkezt 15 millió euróra becsülik, de a a Lazio elnökét, Claudio Lotitót ismerve ennyit biztosan nem akar majd költeni a játékosra.

A Lazio edzője, Maurizio Sarri mindenképpen szeretne egy balhátvédet igazolni, mert a tavasszal kölcsönvett Luca Pellegrini már visszatért a Juventushoz,

így egyedül az albán Elseid Hysaj maradt arra a posztra, még ha korábban Adam Marusic is játszott kényszerűségből balhátvédként.

Kerkez Milos hamarosan a Lazio játékosa lehet Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Korábban sokáig úgy tűnt, hogy Kerkez a portugál Benfica játékosa lesz, ám a klubok nem tudtak megegyezni a védő átigazolási díjáról, így végül semmi nem lett az üzletből. A holland együttes ugyanis 20 millió eurót szeretett volna kapni a 19 éves focistáért, akinek 2026-ig szól a jelenlegi szerződése.