Vágólapra másolva!
Az Európai Labdarúgó Szövetség honlapján már elérhetőek a jövő heti Bajnokok Ligája selejtezőire nevezett keretek, köztük a Ferencvárosé is.

A sorozatban ötödik bajnoki címét nyerő zöld-fehér csapat jövő héten kedden, azaz július 18-án kezdi meg szereplését a feröeri bajnok KÍ Klaksvík otthonában. A többiekhez hasonlóan Sztanyiszlav Csercseszov is leadta a játékosai névsorát.

A nyári igazolások közül csak a Crvena zvezdától érkezett támadó, a sérüléssel bajlódó Alekszandar Pesics nem került be az utazók közé, a többiek - azaz Ibrahim Cissé, Mohammad Abu Fani, Cebrails Makreckis, Mohamed Ali Ben Romdhane, Tosu Kehinde Oluwatosin és Varga Barnabás - viszont szerepel a listán, ahogy a Debrecentől félév kölcsönjáték után végleg megvett válogatott Baráth Péter is.

Ryan Mmaee góljai ezúttal nem fogják segíteni a Fradit Fotó: Csudai Sándor - Origo

Nincs viszont a listán Ryan Mmaee. A marokkói csatár iránt sajtóhírek szerint török és angol csapatok is érdeklődnek, az pedig, hogy nincs a KÍ elleni keretben igencsak sokatmondó.

Rajta kívül sérültek, illetve sérülésből lábadozó, így Tokmac Nguen, Muhamed Besic, valamint Henry Wingo sem lesz még ott az első párharcban.