Érzelmes visszatérés: a Bajnokok Ligájában akar szerepelni a Fradival Cristian Ramírez - videó

Bajnokok Ligája FTC ferencvárosi fradi albán Partizani, Gezim Krasniqi, ferencvárosi Cristian Ramírez
Budapest, 2016. július 20. A ferencvárosi Cristian Ramírez és az albán Gezim Krasniqi (5) a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában játszott Ferencváros - Partizani mérkőzésen a Groupama Arénában 2016. július 16-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Mint ismert, az ecuadori válogatott Cristian Ramírez hat év után visszatért a Ferencváros labdarúgócsapatához. A korábbi közönségkedvenc a FradiMédiának nyilatkozott a nagy visszatérésről.

A 28 éves 2015 és 2017 között erősítette a Ferencvárost, amelyben 81 mérkőzésen hat gólt szerzett. Abban az időszakban a bajnokságot egy, a Szuperkupát két, a Magyar Kupát három alkalommal nyerte meg a fővárosiakkal. Távozása óta az orosz FK Krasznodar együttesében szerepelt, és 187 meccsen háromszor volt eredményes.

"Először is nagyon köszönöm a klub minden egyes tagjának, az elnöktől egészen a szurkolókig.

Nagyon-nagyon boldog vagyok. Az első pillanatban, amikor átléptem a sportközpont küszöbét ma reggel, úgy éreztem, hogy hazatértem.

Boldog és izgatott vagyok, hogy újra találkozhatok az emberekkel, akiket még hét évvel ezelőtt ismertem meg itt a Népligetben és azóta is itt vannak. Ez egy olyan hely, ahol úgy érzem, ide tartozom. Csak jó emlékeket őrzök innen" - mondta Cristian Ramírez a fradi.hu-nak, majd hozzátette, hogy nem is tudja pontosan leírni az érzéseit, de nagyon boldog. Elárulta, hogy a statisztikák talán többet mondanak róla, de változott, fejlődött az elmúlt években.

Cristian Ramírez korábban már erősítette a Fradit Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Nagyon keményen dolgoztam a Krasznodarban töltött évek alatt, és ha nem is az a jó szó, hogy profibb, de idősebb és bölcsebb lettem. Némileg változott, érett a játékstílusom. Rutinosabb vagyok, gyorsabban és jobban tudom, mikor mit kell tennem a pályán. Azt hiszem, ez egy olyan tapasztalat, amit csak idővel lehet megszerezni."

Hozzátette, hogy követte a Fradi meccseit, látta a BL, - és az El-szereplést is. Soha nem feledkezett el a klubról, amely sokat jelent számára.

- mondta Ramírez.

A teljes beszélgetés a FradiMédia videójában nézhető meg: