Vágólapra másolva!
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale letett róla, hogy végleg szerződtesse Romelu Lukakut, ugyanis a belga támadó tárgyalásokat folytatott a milánói csapat ősi riválisával, a Juventusszal is.

Lukaku hivatalosan a Chelsea futballistája, az előző szezont azonban kölcsönben az Internél töltötte, amellyel bejutott a Bajnokok Ligája-döntőbe, igaz, a fináléban ő volt a milánói csapat tragikus hőse, akiről rengeteg mém született. . A 30 éves támadóra nem tart igényt a Chelsea, az Inter pedig szívesen meg is vásárolta volna, azonban a játékos ügynöke a Juventusszal is elkezdett tárgyalásokat folytatni, ezen pedig feldühödtek a milánói klub vezetői, akik letettek Lukaku megvételéről.

Romelu Lukaku a BL-döntő után rengeteg munkát adott a mémgyárosoknak Forrás: AFP/Yasin Akgul

A belga válogatott támadó jövő héten a Chelsea csapatával kezdi meg a nyári felkészülést, de nem utazik el az Egyesült Államokbeli edzőtáborba, ugyanis a londoni klub minél előbb szeretné eladni.

Az Inter tehát lemondott Lukakuról, a helyére pedig az Arsenal támadóját, a 22 éves Folarin Balogunt nézték ki, aki az előző szezonban a Reims csapatát erősítette, és 37 meccsen 21 gólt lőtt a francia bajnokságban.