Vágólapra másolva!
Bajnokságot szeretne nyerni és bejutni a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörébe a Neftci Bakuval Tamás Márk, aki vasárnap szerződött az azeri csapathoz.

A Sepsi OSK-tól érkezett játékos több ajánlatot kapott, például korábbi lengyel együttesétől, a Slask Wroclawtól is, de hamar kiderült, hogy a két klub nem tud megegyezni egymással.

A 29 éves, egyszeres válogatott futballista elárulta, hogy egyenesen a bakui klub nemrég kinevezett vezetőedzőjétől kapott ajánlatot.

mondta Tamás Márk, aki azt is kiemelte, hogy innentől kezdve már csak azzal foglalkozott, ami a pályán történik és az "utolsó pillanatig odatette magát" - szemben Diószegi László klubtulajdonos utóbbi napokban tett nyilatkozataival.

Tamás Márk bajnok akar lenni új csapatával Forrás: NurPhoto via AFP/Flaviu Buboi/NurPhoto/Flaviu Buboi

hangsúlyozta a székesfehérvári nevelésű védő, aki az európai kupaporondon a Konferencia-liga csoportkörbe jutást is az együttes céljai között említette.

"Lépésről lépésre kell haladni, és persze szerencse is kell ahhoz, hogy a harmadik körben olyan ellenfelet kapjunk, aki ellen reális esélyünk van, de ha összeáll a csapat, akkor nagy célokat tűzhetünk ki magunk elé" - fogalmazott.

Tamás Márk szerint mindenki azért dolgozik, mert szeretné magára felhívni a figyelmet, hogy újra meghívót kapjon a válogatottba.

Ehhez pedig a maximumot kell nyújtania és minél több sikert elérnie új klubjával, onnantól kezdve már Marco Rossi szövetségi kapitány kezében van a döntés, hogy ismét bizalmat szavaz-e neki a válogatottban.