A PSG-ből igazolnak újabb sztárfocistát a szaúdiak

fbl Horizontal FOOTBALL JOY EMBRACE
Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe (L) reacts after scoring a goal during the French L1 football match between Montpellier Herault SC and Paris Saint-Germain (PSG at Stade de la Mosson in Montpellier, southern France on May 14, 2022. (Photo by Pascal GUYOT / AFP)
Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain Európa-bajnok olasz válogatott futballistája, Marco Verratti lehet a következő nagyágyú, aki az egyre erősödő szaúdi labdarúgó-bajnokságba szerződik a nyáron.

Az átigazolási ügyekre szakosodott olasz újságíró, Fabrizio Romano forrásai szerint a szaúd-arábiai al-Hilal előrehaladott tárgyalásokat folytat a Paris Saint-Germain csapatával Verrati leigazolásáról és a felek nagyon közel állnak a megegyezéshez. A szaúdiak hivatalos ajánlatot is tettek az olasz válogatott középpályásért, akinek három éves szerződést kínálnak. Az al-Hilal a nyáron már megszerezte Rúben Nevest, Szergej Milinkovics-Szavicsot, Kalidou Koulibalyt és Malcomot is.

Verratti tavaly nyáron írt alá új, négy évre szóló szerződést a PSG-vel. Korábban a Manchester Cityvel és az Atlético Madriddal is hírbe hozott 30 éves középpályás 11 év után hagyhatja el a párizsi együttest, ahol kilencszer nyerte meg a bajnokságot, hatszor a francia kupát és szintén hat alkalommal a francia ligakupát.

A francia L'Équipe beszámolója szerint az al-Hilal a PSG legértékesebb játékosát, a napokban eladólistára tett Kylian Mbappét is megkörnyékezte, akiért világrekordot jelentő 300 millió eurót is hajlandó lenne fizetni, ám a világbajnok támadó nem szeretne Szaúd-Arábiába szerződni, ezért nem akar tárgyalni a közel-keleti klubbal.