Vágólapra másolva!
Csütörtökön 21 órától a Ferencváros a Konferencialiga selejtezőjének második fordulójában a Shamrock Rovers otthonában lép pályára. Az első meccsen aratott 4-0-s győzelem nem kényelmesítette el Máté Csaba cspatát, és a Fradi edzője tisztában van vele, hogy az ír bajnok mindent meg fog tenni, hogy ismét legyőzze a magyar csapatot.

Kiküldött munkatársunk helyszíni tudósítása Dublinból.

Nincs még egy éve, hogy ugyanitt ültünk a Tallaght Stadion apró sajtótermében, a különbség csak annyi, hogy akkor az Európa-liga csoportköre volt a két csapat párharcának tétje, ezúttal pedig a Konferencialiga harmadik selejtezőkörébe jutás volt a sikerdíj. És persze az is nagy különbség, hogy a Fradi edzőjeként akkor Sztanyiszlav Csercseszov válaszolt a kérdésekre, míg ezúttal Máté Csaba ült velünk szemben. Kissé rendhagyó volt az esemény ugyanis a sajtótájékoztató ezúttal nagyon szűkkörű volt.

A nem éppen öt csillagos körítést tudjuk be a stadionban folyó felújítási munkálatoknak Forrás: Origo

"Az első forduló eredményének ismeretében

Nagyon fontos a stabilitás megteremtése, hogy kialakuljon egy csapategység a pályán. A jelszó: ne legyenük passzívak, találjuk meg a megfelelő válaszokat a várhatón agresszívebb játékukra, a feljebb tolt védekezésükre."

A várhatóan agresszívebb hazai játékfelfogás miatt tervez-e változtatást a keretben, kérdeztük Máté Csabát.

- válaszolta a Fradi edzője az Origo kérdésére.

A Shamrock Rovers - Ferencváros mérkőzés csütörtökön 21 órakor kezdődik. A találkozóról az Origo élő szöveges formában tudósít, valamint helyszíni összefoglalóval és interjúval is jelentkezünk.