Vágólapra másolva!
Szerdán is rengeteg rendhagyó és érdekes esemény történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban. Amennyiben lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

A Liverpool egy elképeszően fordulatos mérkőzésen 4-3-ra kikapott a Bayern Münchentől Szingapúrban. Szoboszlai Dominik, akinek egy érdekes hóbortja tartja lázban a Liverpool-szurkolókat, kezdőként 75 percet játszott és csapata egyik legjobbja volt. Az angol klubnál a magyar válogatott játékossal kapcsolatban egy óriási hibát is vétettek, ugyanis hibásan tüntették fel a nevét a mezén, így a 22 éves középpályásnak "Szosbozlai" néven kellett végigjátszania az első félidőt.

Szoboszlai Dominik hibás feliratú mezben is remekelt a Bayern ellen Forrás: NurPhoto via AFP/Suhaimi Abdullah/NurPhoto/Suhaimi Abdullah

Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté nagy bejelentést tettek, ugyanis négyéves kisfiukkal, Noéval együtt ott lesznek a budapesti atlétikai vilgbajnokságon.

Egy podcast vendége volt a bokszolóként és OnlyFans-modellként is dolgozó Ebanie Bridges, akinek a beszélgetés során kétszer is problémája adódott abból, hogy a mikrofon túl közel volt a melleihez.

A costa ricai futballista, Jesus Alberto Lopez Ortiz krokodiltámadás áldozata lett. A 29 éves labdarúgó a folyóba ment, hogy lehűtse magát a hőségben, ám ez a döntése végzetesnek bizonyult.

Rengeteg kritika érte a 2014-ben bevezetett hibrid Formula-1-es motorokat, hogy nem elég hangosak. Ez nem is csoda, mivel a szurkolók szerint a sportág így elveszítette az esszenciáját. A 2026-ben érkező újgenerációs erőforrásokkal azonban ez a helyzet változhat.

A magyar teniszező Tóth Amarissa Kiara hatalmas botránya végigkísérheti a teljes karrierjét. Korábban olyan legendás sportolók, mint Zinedine Zidane, Diego Maradona és Mike Tyson is örökké negatív hőssé váltak egyetlen átgondolatlan mozzanat miatt.