A Juventus szurkolói a pályán tüntettek Lukaku leigazolása ellen - videó

fbl Horizontal FOOTBALL GENERAL VIEW ILLUSTRATION STAND SPORTS FAN SUPPORTER'S SCARF
Juventus' supporters cheer their team during the Italian Cup semi-final first leg football match between Juventus and Inter Milan on April 4 2023 at the "Allianz Stadium" in Turin. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus szívesen szerződtetné a Chelsea belga válogatott támadóját, Romelu Lukakát, azonban a torinói csapat ultrái látni sem akarják a csatárt, aki korábban az ősi rivális Internazionale csapatában futballozott. A Juventus szurkolók a pályán tüntettek, hogy ne igazolják le a belga csatárt.

Lukaku hivatalosan a Chelsea futballistája, az előző szezont azonban kölcsönben az Internél töltötte, amellyel bejutott a Bajnokok Ligája-döntőbe, igaz, a fináléban ő volt a milánói csapat tragikus hőse.

A 30 éves támadóra nem tart igényt a Chelsea, az Inter pedig szívesen meg is vásárolta volna, azonban a játékos ügynöke a Juventusszal is elkezdett tárgyalásokat folytatni, ezen pedig feldühödtek a milánói klub vezetői, akik letettek Lukaku megvételéről.

A Juventus azonban továbbra is élénken érdeklődik a belga támadó iránt, akiért a szerb támadót, Dusan Vlahovicsot adnák cserébe a londoni csapatnak. A torinói klub ultrái azonban a milánói múltja miatt látni sem akarják Lukakut a Juventusban, amit elég világosan a tudtára is adtak.

A Juventus szurkolók a csapat edzőmeccse után a pályán tüntettek Lukaku ellen, hogy a klub ne igazolja le a belga csatárt.