Vágólapra másolva!
Az Európai Sport Média elnevezésű szakmai szervezet egyik alelnöke lett a Nemzeti Sport főszerkesztője, Szöllősi György.

Jörg Jakob, a Kicker főszerkesztője, valamint az Európai Sport Média (ESM) nevezetű szakmai szervezetnek az elnöke jelentette be, hogy az ESM-nek két új alelnöke lett: az egyik Szöllősi György, a Nemzeti Sport, a másik pedig Juan Ignacio Gallardo, a Marca főszerkesztője. Előbbi számos tisztséggel rendelkezik, ugyanis a Magyar Sportújságírók Szövetségének is elnöke, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia tanácsadója, a Puskás.com Kft. ügyvezetője, a Puskás Nemzetközi Futball Alapítvány kuratóriumi elnöke, a Sportrádió tulajdonos-ügyvezetője, a Magyar Olimpiai Bizottság tagja, valamint a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség európai szekciójának alelnöke.

mondta Szöllősi György.

Szöllősi György rangos elismerésben részesült Fotó: Polyák Attila - Origo

Az ESM 2011 óta olyan világhírű sportlapokat tömörít, mint az olasz La Gazzetta dello Sport, a német Kicker, az angol World Soccer, a spanyol Marca, a portugál A Bola, valamint a Nemzeti Sport. A szervezet adja át minden idényben az Aranycipőt Európa legeredményesebb góllövőjének, tagjai benne vannak abban a zsűriben, amely a kontinens legjobb férfi és női futballistáját, valamint edzőjét választják meg együttműködve az UEFA-val.