Mbappé kiment a rögbi-világbajnokságra, most rajta röhög az egész világ - videó

RugbyU Horizontal
French football players Olivier Giroud (L), Kylian Mbappe (C) and Antoine Griezmann (R) attend the France 2023 Rugby World Cup Pool A match between France and New Zealand at Stade de France in Saint-Denis, on the outskirts of Paris on September 8, 2023. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Írország elleni Eb-selejtező után a vb-ezüstérmes francia labdarúgó-válogatott néhány tagja időt szakított, hogy kilátogasson a rögbi-világbajnokságra, ám a felvételek alapján a PSG sztárfocistája, Kylian Mbappé nem igazán tudta, hogy milyen rendezvényen van.

A házigazda Franciaország válogatottja pénteken 27–13-ra legyőzte a háromszoros világbajnok Új-Zélandot a rögbi-világbajnokság nyitómérkőzésén, amelyre a francia fociválogatott tagjai közül Kylian Mbappé, Antoine Griezmann, Olivier Giroud, Ousmane Dembele és Dayot Upamecano is kilátogatott.

A közösségi médiában vírusszerűen kezdett el terjedni az a felvétel, amelyen a hazai közönség ünnepli a franciák pontszerzését, ám Mbappé arckifejezéséből és reakciójából arra lehet következtetni, hogy nem gyakran néz rögbi meccseket. Miközben a publikum ünnepelni kezdett a lelátón, a 24 éves világbajnok támadó teljesen ledermedve, faarccal figyelte az eseményeket, és csak másodpercekkel később jött rá, hogy ünnepelni kell. Vélhetően nem volt tisztában a sportág szabályaival.