"Csak becsuktam a szemem és imádkoztam" - megszólalt Ronaldo brutális talpalása után a kapus

2023.09.12. 15:27

Az ötszörös aranylabdás portugál klasszis, Cristiano Ronaldo nem góllal, hanem egy brutális talpalással tette emlékezetessé teljesítményét a Szlovákia elleni Eb-selejtezően. A szlovák kapus, Martin Dubravka először szólalt meg az esettel kapcsolatban.

Ronaldo eltalálta a vállamat, a nyakamat és a mellkasomat. Amikor megláttam a stopliját felém közeledni, félrenéztem. Csak becsuktam a szemem és imádkoztam. Azonban nem szeretném túlreagálni a helyzetet, előfordulnak ilyen balesetek, amikor a kapus védeni akar, és a csatár is belemegy a szituációba. Nem hibáztatom emiatt. Ilyen a sport, ilyen a futball" – idézte az osztrák Kronen Zeitung a kapust.

A szlovákok ellen 1-0-ra megnyert meccsen Ronaldo nagy helyzetben óriási luftot rúgott, majd nyújtott lábbal rácsúszott Dubravkára. Bár a videobíró is ellenőrizte az esetet, de a 38 éves támadó megúszta egy sárga lappal, ami miatt viszont kénytelen volt kihagyni a portugál válogatott következő meccset, amit Bruno Fernandesék nélküle is 9-0-ra megnyertek Luxemburg ellen.

Ajánlataink