Nevetséges öngólja után a Juventus focistáján gúnyolódnak

Federico Gatti, Juventus
Federico Gatti of Juventus during the Italian Serie A football match between Empoli and Juventus , on May 22, 2023 at the Carlo Castellani stadium in Empoli (Photo by Andrea Martini/NurPhoto) (Photo by Andrea Martini / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Serie A 5. fordulójában a Sassuolo meglepetésre 4-2-re nyert a Juventus ellen. Az elképesztő gólokat hozó meccsen a torinóiak játékosa, Federico Gatti bizarr öngólt vétett, ami után nem kímélték a drukkerek az olasz játékost.

A Sassuolo már a 12. percben vezetett, amihez kellett a Juventus kapusának, Wojciech Szczesny-nek az óriási hibája is. Ezt a bakit aztán később a torinóiak játékosa, Federico Gatti felülmúlta, az olasz válogatott hátvéd hátra sem nézett, amikor hazapasszolta a labdát, és mivel Szczesny éppen nem volt a kapujában, a labda begurult a hálóba.

A döbbenetes öngól után nem kímélték a drukkerek a védőt a közösségi médiában.

"Federico Gatti a legviccesebb öngólt lőtte, amit életemben láttam. Ez egyszerűen hihetetlen" - posztolta az egyik szurkoló.

írta kommentben egy másik drukker.

A Juventus ennek az öngólnak is köszönhetően 4-2-re kikapott a Sassuolo otthonában, ezzel elveszítette veretlenségét az olasz bajnokságban.

Forrás