Vágólapra másolva!
Elindult az egyesült arab emírségekbeli Ras al Khaimah-ban október 26. és november 4. között megrendezésre kerülő minifutball-világbajnokság kampánya, illetve ezzel egy időben már lehetőség nyílik a jegyfoglalásra is.

A szervezők tájékoztatása szerint

a kampány kiemeli a minifutball egyesítő erejét, befogadó jellegét és egyben a torna közel-keleti debütálását is ünnepli.

A "Mindennapi legendák otthona" kampány fontos eleme a játék, a játékosok fontossága, hogy megkapják a megérdemelt figyelmet. A cél a nézők inspirálása, hogy értékeljék a sportot a szakmai szinten túl is, ezzel egyidőben pedig lássák, mekkora tehetségek vannak a minifutballban.

Annak érdekében, hogy a mérkőzések mindenki számára elérhetőek legyenek, a jegyek ingyenesek.

A rajongók pedig már foglalhatnak is belépőket a várva várt 2023-as WMF minifutball világbajnokságra.

Elindult a jegyfoglalás a vb-re Forrás: WMF

Az október 26. és november 4. között megrendezésre kerülő tornán a világ minden tájáról 32 nemzeti csapat versenyez majd a világbajnoki címért Ras Al Khaimah-ban. Nyolc négycsapatos csoportban küzdenek a válogatottak a kieséses szakaszba jutásért.

A házigazda Egyesült Arab Emírségek Indiával néz szembe az október 26-i hivatalos megnyitó ünnepséget követően.

A magyar válogatott Szerbiával, Portugáliával és Líbiával került össze a H-csoportban.

A magyar válogatott csoportmérkőzései:
Október 27.: 19.45: Magyarország-Portugália
Október 29.: 10.15: Magyarország-Líbia
Október 31.: 22.15: Magyarország-Szerbia

A mérkőzések menetrendje és jegyek a visitrasalkhaimah.com/minifootball oldalon érhetőek el. A minifutball világbajnoksággal kapcsolatos további információk a hivatalos weboldalon olvashatóak.

Borítékolható, hogy minden idők egyik legjobb minifoci világbajnoksága elé nézünk, ennek érdekében mindent meg is tesznek a szervezők. A Ras Al Khaimah Turisztikai Fejlesztési Hatóságnak (RAKTDA) - amelyet 2011 májusában hoztak létre - célja az Emirátus turisztikai infrastruktúrájának fejlesztése és Ras Al Khaimah világszínvonalú szabadidős és üzleti utazási célponttá alakítása, fenntartható befektetési lehetőségek megteremtése és a lakosok életminőségének javítása.