Elképesztő jelenet: Mourinho focistái segítettek a lesérülő bírónak - videó

AS Roma, Frosinone, Matteo Marchetti
Roma's Algerian midfielder Houssem Aouar (L) helps Italian referee Matteo Marchetti during the Italian Serie A football match Roma vs Frosinone at the Olympic Stadium in Rome on October 1 2023. (Photo by Filippo MONTEFORTE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Serie A 7. fordulójában az AS Roma hazai pályán 2-0-ra legyőzte az újonc Frosinonét. A meccs hajrája érdekes pillanatokat hozott, a bíró görcsöt kapott, és a római játékosok, valamint az orvosi stáb segítségére volt szükésge, hogy folytatni tudja a munkáját.

José Mourinho együttese Romelu Lukaku és Lorenzo Pellegrini góljaival 2-0-ra legyőzte a Frosinone csapatát, de a meccs legérdekesebb jelenete a játékvezetőhöz, Matteo Marchettihez köthető.

A bíró a 87. percben összeütközött a Roma játékosával, Husszem Auarral, majd görcsöt kapott és a földre esett. Az algériai középpályás vezérletével a hazaiak játékosai megpróbáltak segíteni a bajba jutott játékvezetőn, de mindez nem volt elég.

Marchetti végül a fővárosiak orvosi stábjának közreműködése után talpra tudott állni és képes volt befejezni a mérkőzést.