Koreográfia és fantasztikus hangulat: így szurkoltak Firenzében a Fradi-drukkerek - videó, képek

ACF Fiorentina v Ferencvarosi TC: Group F - UEFA Europa Conference League 2023/24 NurPhoto General News Soccer Soccer Match October 5 2023 5th October 2023 Conference League 2023 Horizontal SPORT PLAYER
Supporters of the Ferencvarosi TC during the Conference League match between ACF Fiorentina and Ferencvarosi TC at Stadio Artemio Franchi on October 5, 2023 in Florence, Italy (Photo by Andrea Martini/NurPhoto) (Photo by Andrea Martini / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Ferencváros 2-2-es döntetlent játszott csütörtökön az idén döntős olasz Fiorentina vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének második fordulójában, de így is élen maradt a négyesében. A meccsen nem csak a játékosok, de a magyar szurkolók is kitettek magukért.

A ferencvárosi szurkolók az egész meccsen végig fantasztikusan szurkoltak, még koreográfiával is készültek. A mintegy 2000 magyar fanatikus leszurkolta a hazai drukkereket.

A ferencvárosi szurkolók gólöröme a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének második fordulójában játszott Fiorentina - Ferencvárosi TC mérkőzésen a firenzei Artemio Franchi Stadionban Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Fantasztikus volt a hangulat Forrás: NurPhoto via AFP/Andrea Martini/NurPhoto/Andrea Martini