Ibrahimović keményen kritizálta a Szaúd-Arábiába igazoló sztárfocistákat

ac milan cup italy milan serie a fbl Horizontal
Zlatan Ibrahimovic of AC Milan celebrates at the club's headquarters Casa Milan in Milan, on May 23, 2022 one day after AC Milan won the 2022 Italian Serie A "Scudetto" championship. - AC Milan won the Italian Serie A football match between Sassuolo and AC Milan, securing the "Scudetto" championship. (Photo by Piero CRUCIATTI / AFP)
Vágólapra másolva!
A nyáron visszavonult Zlatan Ibrahimović interjút adott Piers Morgannek az Uncensored című műsorban. A legendás svéd focista elmondta, hogy a visszavonulása előtt mesés ajánlatot kapott Szaúd-Arábiában, de nem fogadta el, mert fontosabb volt neki, hogy megőrizze a hírnevét.

„Volt ajánlatom Kínából is, és volt ajánlatom Szaúd-Arábiából is. A döntéshozatalkor a kérdés az, hogy mik a céljaid?

A tehetségedről kell, hogy emlékezzenek rád, nem a pénzről, amit megkerestél" – idézi a BBC Zlatan Ibrahimovićot, aki nyáron jelentette be visszavonulását.

Ibrahimović keményen kritizálta a Szaúd-Arábiába igazoló sztárfocistákat Forrás: AFP/Piero Cruciatti

"Azért dolgozunk nap mint nap, hogy megmutathassuk a tehetségünket, és nem akarhatunk mást, mint hogy ezzel nyomot hagyjunk a világban.

De persze vannak olyanok, akiknek ez hiányzott, mert még nem kerestek eleget" – folytatta a svéd legenda, aki hangsúlyozta, hogy neki morális aggályai nincsen a szaúdi focival kapcsolatban, mert véleménye szerint a futball mindenhol futball, egy olyan közös álom, ami összehozza az embereket.