Eriksen szerint ezért focizik ilyen borzalmas formában a Manchester United

Christian Eriksen, Manchester United
EAST RUTHERFORD, NEW JERSEY - JULY 22: Christian Eriksen #14 of Manchester United kicks a penalty kick after regulation against Arsenal during a pre-season friendly match at MetLife Stadium on July 22, 2023 in East Rutherford, New Jersey. Manchester United defeated Arsenal 2-0. Rich Schultz/Getty Images/AFP (Photo by Rich Schultz / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United dán válogatott sztárja, Christian Eriksen elmondta, miért szenved ennyire látványosan ebben a szezonban a csapata.

A Manchester United nyolc forduló után mindössze a tabella 10. helyén áll a Premier League-ben, a Bajnokok Ligájában pedig két vereséggel rajtolt. A legutóbbi bajnokin, a Brentford ellen Scott McTominay 93. és 97. percben szerzett góljaival nagy nehezen fordított és 2-1-re nyert Erik ten Hag együttese, ám a meccsei felét így is elveszítette az angol élvonalban.

A csapat dán válogatott sztárja, a pacemakerrel futballozó Christian Eriksen szerint túl nagy sérüléshullám sújtja a klubot, és a kelleténél sokkal több gólt kapnak az ellenfelektől.

Nincs semmi bajom. A testem remek állapotban van, és természetesen minden meccsen játszani akarok" - árulta el Eriksen.

"Ha megnézzük a meccseinket, láthatjuk, hogy ten Hag kissé más típusú futballistákat játszatott, mint amilyen én vagyok" - tette hozzá a 31 éves dán válogatott középpályás, aki minden sorozatot figyelembe véve az idei szezonban 9 találkozón lépett pályára, ezeken 1 gólt lőtt és 1 gólpasszt adott.

Forrás