Vágólapra másolva!
Jamie Carragher, a Liverpool korábbi legendás futballistája a létező legnagyobb dicséretet mondta, amikor Szoboszlai Dominikról kérdezték.

A 45 éves, jelenleg televíziós szakkommentátorként dolgozó korábbi játékos 1996 és 2013 között volt a Liverpool játékos, klubkarrierje egyetlen csapatában összesen 737 tétmérkőzésen lépett pályára. Azaz lehet adni a szavára.

Nem csak a kreativitásáról vagy a rúgótechnikájáról van szó, a fizikalitásáról is: az a tempó és erő ami benne van a visszaérésekhez és a szerelésekhez amiket produkál. Ha nincs jó napja a labdával, akkor is hatalmas befolyással van a játékra.

Még előtte áll az út, de úgy tűnik a Liverpool nagyon jó üzletet csinált vele, remek fogás" - lelkendezett Carragher, aki 15 éven át volt csapattársa a 114-szeres angol válogatott Gerrardnak.

Szoboszlai Dominik rúgótechnikájának már Angliában is a csodájára járnak Forrás: AFP

Szoboszlait az átigazolása után többen is támadták, amiért Gerrard ikonikus 8-as mezszámát kérte, sokan pedig attól féltették, hogy "agyon fogja nyomni" a mezszámot övező mítosz. De Szoboszlai minden kétkedőre rácáfolt, és minden aggódót megnyugtatott: augusztusban a hónap legjobbjának választottak, és olyan bombagólokat lő, amire még Gerrard is csettintene.