Messi megint varázsolt, csodagólt lőtt sérülten is - videó

TOPSHOTS Horizontal TRAINING FOOTBALL
Argentina's forward Lionel Messi laughs during a training session in Ezeiza, Buenos Aires, on October 10, 2023, ahead of FIFA World Cup 2026 qualifier football matches against Paraguay and Peru. (Photo by Juan MABROMATA / AFP)
Vágólapra másolva!
A világbajnok argentin válogatott már javában az októberi vb-selejtezőkre készül, és úgy tűnik, Lionel Messi combizom sérülése már a múlté, ugyanis a nemzeti együttes hét eleji edzésén varázslatos mozdulattal lőtt gólt.

Mióta Messi az Inter Miami játékosa, a floridai csapata megnyerte a Leagues Cupot, de amikor az argentin klasszis nem játszik, akkor a csapatnak sem megy, hiszen nélküle elbuktak a US Open Kupa döntőjében, és az MLS-ben sem sikerült bejutni a rájátszásba. A hétszeres aranylabdás comizom-sérülés miatt az elmúlt hetekben több mérkőzést is kihagyott, a hétvégi Cincinnati elleni meccsen már csereként pályára lépett, de nem volt kirobbanó fizikai állapotban.

A 36 éves világsztár már az argentin válogatottal készül a Paraguay és a Peru elleni vb-selejtezőkre, s ha ugyan nincs is százszázalékos formában, még így is képes varázslatos megoldásokra, ahogy tette azt a csapat legutóbbi edzésén. Az egyik támadás során Messi hanyag eleganciával csupán alápöccintett a labdának, ami így a kapus fölött átszállva a hálóban kötött ki.

A selejtezősorozatban két forduló után hibátlanul álló vb-címvédő argentin válogatott csütörtök este hazai pályán fogadja Paraguayt, majd jövő kedden Peruba látogat.